Jobba hos oss

 Att vara personlig assistent innebär att man har en väldigt viktig funktion för en annan människa. Tänk dig att du inte kan gå upp ur sängen, gå på toaletten, ta ett glas vatten, än mindre laga mat eller ta dig utanför hemmet på egen hand. 

Vilka krav som ställs på dig som anställd beror på vem eller vilka kunder du arbetar för. Gemensamt är dock att du måste ha ett stort människointresse och en genuin vilja att stötta och hjälpa. Hos vissa kunder är det omvårdnadsbehovet som dominerar, hos andra kan det var mer pedagogiska färdigheter som krävs.

Det är av stor vikt att du är pålitlig och ansvarskännande. Våra kunder är i stor beroendeställning till att du kommer till arbetet, passar tider, är lyhörd för deras behov och att du har ett professionellt förhållningssätt.

Förmodligen är du också del av ett team bestående av flera assistenter, samt anhöriga i- eller utanför hushållet. Vissa kunder har dubbelassistans, medan hos andra jobbar du helt själv. Oavsett vilket kommer du att vara en del av ett arbetslag. Du måste därför kunna förhålla dig till gemensamma regler och rutiner.

Utbildning och erfarenhet

Eftersom våra kunder själva väljer vilka assistenter de vill anställa, krävs ingen specifik utbildning eller erfarenhet. Den personliga lämpligheten och personkemin är ofta mest avgörande.

Är du utbildad undersköterska, har gått personlig assistentutbildning, eller har tidigare erfarenhet av yrket är det naturligtvis meriterande. 

Personalvård

Som anställd är du vår viktigaste resurs.Vi värnar därför om trivsel och goda anställningsvillkor. Vi erbjuder konkurrenskraftiga löner och friskvårdbidrag, men är också måna om att det skall vara nära till chefer och administrativ personal. 

Söka jobb

Håll utkik efter våra annonser på arbetsförmedlingens platsbank eller maila en intresseanmälan till oss.

 

 

Vill du sända oss en spontanansökan?

Fyll i formuläret och bifoga gärna ett CV och personligt brev.

Personal information
Kontakt
Extra