Vår modell

- Du ska känna dig unik och trygg när du anlitar oss.

Personlig assistans utan färdiga mallar

Varje människa är unik och assistansen utformas efter var och en. Vår målsättning är att du som har behov av personlig assistans ska kunna leva på samma villkor och så likt andra som möjligt.

Vi tycker det är viktigt med nära kontakt och snabba beslut. I en liten organisation är det lättare att lära känna varandra och därmed ha en personlig kontakt med såväl kund/brukare som assistenter.

Egen arbetsgivare

Har du funderingar på att administrera din assistans helt eller delvis själv? Att bli egen arbetsgivare men inte vågat ta steget fullt ut? 

Engsjö Assistans hjälper dig att ta steget. Vi hjälper dig med nödvändiga papper och myndighetskontakter. Du väljer själv vilka bitar som du vill sköta själv och vilka som du vill ha vår hjälp med. Vi finns med som bollplank och support hela tiden och lotsar dig så att du kan känna dig trygg och säker.

Medverkande

I assistansuppdraget ingår flera delar. Det kan röra sig om rekrytering av assistenter, schemaläggning, vikariefrågor, semesterplanering, möten, mm. Hur mycket du eller din företrädare vill vara aktiva, väljer du/ni själv.

Medbestämmande

Som kund/brukare är du med och beslutar om vilka assistenter du vill anställa och hur arbetsledningen skall skötas. Det kan vara du eller din företrädare som är arbetsledare, eller annan utvald person.

Enkel administration

Med aiai administrerar vi enkelt både schema, tidrapporter och dokumentation. Visuellt och lätthanterligt för alla. 

Transparens

Det är viktigt att du har full insyn i din assistansekonomi. Vi ger dig ekonomisk redovisning av hur dina assistansmedel har använts varje månad.

 

 

Skriv gärna ner din fråga till oss, så kontaktar vi dig